Ring oss: 073-6420064
vår populäraste behandling

PhiBrows Microblading

Ögonbrynen ramar in dina ögon och deras form, position, färg och form ger ansiktet en karaktär. PhiBrows är en hyperrealistisk ögonbrynstatuering där man eftersträvar att behålla brynens naturliga utseende och samtidigt ge brynen en snyggare form, definition och jämnare utfyllnad. 

Formen på brynen designas utefter ansiktets unika proportioner. Därför är inmätningen och mappningen av den nya formen en viktig process som vi lägger stor vikt på. Formen visas upp för klienten och på eventuella mindre justeringar kan ske innan formen godkänns och vi går vidare.

Vid behandlingen ristar vi in strån som efterliknar de naturliga hårstrån. För det används en så kallad microblade. Det är ett sterilt engångsverktyg som består av 18 mikroblad uppsatta i rad. För våra behandlingar an används PhiColour pigment som uppfyller de nyaste kraven och är helt fria från cancerframkallande kemikalier. I många andra färger som används för ögonbrynstatueringar kan svarta pigment efter några år få en blå- och bruna pigment en röd nyans. Med PhiBrows slipper du detta. 

Microblading och shading

Ombré Powder Brows

Puderbryn är en väldigt populär variant av ögonbrynstatuering. Såsom namnet ”powder” antyder är detta en form av ögonbrynstatuering med mjuka, luftiga övergångar för att ge brynen en fin utfyllnad och definition. Vi börjar med utmätning och mappning av formen och därefter skuggar in området med PhiBrows skonsamma tatueringsfärg som påförs med en tatueringspenna som är speciellt framtagen för permanent makeup. Denna behandling är speciellt lämpad för klienter med fet hy och stora porer som ett bättre alternativ till microblading.

Microblading på Serenical
Fördelar

Varför ögonbrynstatuering?

Det finns många stora fördelar med permanent makeup.

Våra kundomdömen